Välkommen till LS Tankservice AB!

LS Tankservice AB har rensat avlopp och rör sedan 1968 då företaget startades av Lars-Erik Spångberg. I dag drivs verksamheten av sonen Joakim Spångberg och Tony Odelstrand, fortfarande som det personliga familjeföretaget där kunden kommer först.

Bred verksamhet och hög service!
Med utgångspunkt från Sollentuna, drivs verksamheten i Stockholms län med omnejd. Vi utför tjänster såsom slamsugning, högtrycksspolning, tankrengöring, rörinspektion, ångning, transport av farligt avfall m.m.

Våra kunder är kommunala och privata fastighetsbolag bostadsrättsföreningar men också allehanda företag och privatpersoner. Alla våra kunder får samma höga service och inget jobb är för litet eller för stort. Detta är en av anledningar till att många av våra kunder återkommer.

Ett telefonnummer oavsett vad ärendet handlar om

Vår kundtjänst ser till att du får den hjälp du behöver. Genom att noga kartlägga ditt behov ser transportledaren till att rätt resurser används vid respektive uppdrag. Då blir det rätt från början.

LS Tankservice erbjuder en mängd olika typer av tjänster som underlättar vardagen för våra kunder, från rutinuppdrag till skräddarsydda lösningar. Vi är kända för att vara anpassningsbara, lyhörda och samarbetsvilliga.